Rukomet

Pobeda u poslednjoj minuti utakmice

Sremska Mitrovica 27. februar. Trinaesto kolo Super B ženske rukometne lige Srbije. ŽRK “Srem” – ŽRK “Mladi radnik” Radinac 22:21  (10:12) Sudije: Zrnić Lana i Petrović Sofija iz Beograda. Kontrolor – Vuković Desimir iz Beograda. Gledalaca 100.

Pre početka ove utakmice redosled na tabeli je: Srem treći dok je Mladi radnik na četvrtom mestu sa istim brojem bodova. Sudar dve ekipe koje se bore za sam vrh na tabeli.

U prvom poluvremenu Srem je vodio do dva minuta pred odlazak na pauzu. Gošće su prvo izjednačile a onda i povele sa dva pogotka razlike tako da se sa rezultatom od 10:12 i završio prvi period utakmice.

U drugom poluvremenu gošće su u stalnom vođstvu dok su igračice Srema pokušavale na sve načine da i pristignu. Uzavrelo je i gledalište negodovanjem na pojedine odluke sudijskog para u korist gostiju.

Za domaću ekipu u završnici utakmice mnoge stvari su krenule veoma loše. Nikolina Bulatović je dobila crveni karton zbog navodno grubog starta, Nataša Ćetković do tada najbolja na terenu u jednom grubom startu protivničke igračice povređena je i morala je da napusti teren.

Ipak i pored svih teškoća koje su ih zadesile, igračice Srema smogle su snage da izjednače rezultat početkom poslednje minute utakmice.

U narednom napadu postižu pogodak i u dramatičnoj završnici uspevaju da sačuvaju tu minimalnu razliku ali dovoljnu za pobedu.

Za najboljeg igrača utakmice proglašena je Ćetković Nataša iz Srema.

Srem je igrao u sastavu: Petrović Dragana, Vukmir Jelena-2, Miljković Mila, Stević Milica-1, Petrović Ana-4, Radulović Nataša-2, Bakša Andrea, Klenkovski Anja, Bulatović Nikolina-1, Mijailović Andrea, Šerfezi Marija, Skendžić Maja, Guteša Anja, Vasiljević Jana, Ćetković Nataša-10, Blažić Jovana-2.

Treneri – Kojović Saša i Drča Dušan.

Mladi radnik je igrao u sastavu: Mitrović Slađana, Paločević Ivana, Filipović Marta-2, Ninić Milica-6, Ninić Nina-1, Miloradović Aleksandra, Korać Ivana, Filipović Anđela, Tomović Anja, Stojanović Nikolina-2, Anđelović Teodora, Kojić Milena-4, Radojičić Lara, Jovanović Jana, Milanović Anđelka-6.

Treneri – Adamović Aleksandar i Petković Jovica.

ŽRK Srem naredno kolo odlazi u goste u Pirot.

Najava događaja

01maj16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Grafičara iz Beograda

02maj09:0017:00Memorijalni turnir u malom fudbalu drugog maja u Sremskoj Rači

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7604117.1117117.4630