Ostalo

Težak poraz kuglaša Srema u Banatu

Zrenjanin. Kuglaški Klub Srem Sremska Mitrovica, gostuje ekipi Banata iz Zrenjanina. Težak poraz kuglaša u Banatu i slaba igra na zahtevnoj kuglani i dalje ekipu Srema drži u donjem delu tabele.

Kuglaši Srema nikako da uđu u dobar ritam i da počnu sa učestalijom boljom igrom. Sremci igraju po sistemu toplo-hladno i nisu se najbolje snašli u višem rangu takmičenja od početka jesenjeg dela sezone. Konkurencija je jaka i svi klubovi u ligi su podjednaki, tereni tj kuglane su zahtevnije i veoma se teško izboriti za bodove. Ostaje prolećni deo da se razreši prvenstvo.

Sremce pre pauze očekuje još jedan meč na domaćem terenu u Novom Sadu na kuglani Alimenta, protiv kuglaša iz Kovačice.

Na meču u Zrenjaninu, Sremci ulaze u utakmicu motivisano i raspoloženom igrom prvog para, Pavlić i Ružecki, odigravaju solidno, svaki uzima bod i prave veću razliku u čunjevima, preko 80 čunjeva.

Drugi par, Kadar i Lukač se ne snalaze najbolje na zahtevnoj kuglani, oba igrača Srema gube bod i domaća ekipa Banata pravi preokret pred završnicu meča.

Treći blok za Sremce nastupaju iskusni Bačević i Kličarić, uz veliku borbu sa uslovima na kuglani i nezgodnim protivnicima, Kličarić dobija svog protivnika, ubedljivo, a indisponirani Bačević gubi bod, tako Mitrovčani tesno gube bodove na vrućem terenu u Zrenjaninu na kuglani Banata.

Napomenuti da se istakla dva igrača Srema na utakmici u Banatu, Anđelko Kličarić i Ratko Pavlić, sa dobrim rezultatima, koji su ih svrstali u ekipu kola svih igrača gostujućih ekipa, Prve lige Srbije – Vojvodina.

Najava događaja

01maj16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Grafičara iz Beograda

02maj09:0017:00Memorijalni turnir u malom fudbalu drugog maja u Sremskoj Rači

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7604117.1117117.4630