Ostalo

Osam medalja za naše karatistkinje na Školskom prvenstvu Vojvodine

Inđija. Na Školskom prvenstvu Vojvodine u karateu za osnovne i srednje škole u katama i borbama članice Karate kluba „Srem” iz našeg grada osvojile su osam medalja i to četiri zlata, dva srebra i dve bronze.

Proteklog vikenda u Sportskom centru u Inđiji održano je Školsko prvenstvo Vojvodine u karateu za osnovne i srednje škole u katama i borbama. Osnovne i srednje škole iz Sremske Mitrivice predstavljale su karatistkinje u katama pod mentorstvom Ive Vinkovic. Nastupilo je 10 devojčica članica Karate kluba „Srem koje su osvojile osam medalja i to četiri zlata, dva srebra i dve bronze.  

Zlato je osvojila: Dunja Berežni devojčice I i II O.Š, Anđela Perović devojčice III i IV razred O.Š, Sara Starčević devojčice V i VI razred O.Š i Nikolina Grubiša I i II razred S. Š.

Srebro su osvojile: Dunja Pavlović devojčice I i II razred O.Š. i Irena Grujanić devojčice III i IV razred O.Š. Bronzu su osvojile: Helena Malbašić devojčice V i VI razred O.Š. i Elena Milošević devojčice VII i VIII razred O.Š.

Osvajačice medalja su ostvarile plasman na Državno školsko prvenstvo koje se održava početkom aprila. Četvrta mesta i plasman na Državno školsko prvenstvo takođe su ostvarile i Mia Teševkić i Miona Murić.

Najava događaja

01maj16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Grafičara iz Beograda

02maj09:0017:00Memorijalni turnir u malom fudbalu drugog maja u Sremskoj Rači

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7604117.1117117.4630