Vesti

Lokalni PORI tim na Nacionalnoj konferenciji „Navijamo za roditelje”

Beograd – Šesta nacionalna konferencija o ranom razvoju i roditeljstvu „Navijamo za roditelje” okupila je profesionalce iz različitih oblasti, donosioce odluka, predstavnike privatnog sektora, istraživače, medije, roditelje i staratelje. Tema konferencije bilo je unapređenje praksi i širenje politika i kvalitetnih stručnih inovacija.

Članovi lokalnog tima za rane intervencije, profesionalci iz Predškolske ustanove „Pčelica”, Razvojnog savetovališta i ŠOSO „Radivoj Popović” bili su učesnici na ovoj konferenciji. Na panel diskusiji sa temom „Održiva rešenja za širenje Programa porodično orjentisane rane intervencije u Srbiji” govorila je članica našeg tima, psihološkinja PU „Pčelica” Jelisaveta Sanadrović.

U fokusu ovogodišnje konferencije jeste put od pojedinačnih mera i zakona do usvajanja jedinstvene politike ranog razvoja dece i uspostavljanja standardizovanih, održivih usluga i programa podrške deci i porodicama kroz sisteme zdravlja, obrazovanja i socijalne zaštite. Razvoj transdisciplinarnog pristupa u kojem eksperti različiti profesija zajedno rade na pružanju odgovarajuće podrške roditeljima i deci na najmlađem uzrastu.

Snimak konferencije možete pogledati na linku:

https://youtu.be/5oA3GBnbwAc

Panel diskusija na kojoj je govorila i članica našeg tima počinje od 5:57:15.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7906117.1420117.4934