Vesti

Bezbedna vožnja bicikla – obuka učenika

Sremska Mitrovica – Agencija za bezbednost saobraćaja Grada Sremska Mitrovica i Savez za bezbednost saobraćaja Sremska Mitrovica danas su u OŠ „Jovan Popović”, Sremska Mitrovica, održali teorijsku i praktičnu obuku, trening „Bezbedna vožnja biciklom”, sa akcentom na bezbedno učešće učenika u saobraćaju.

Kroz trening učenici su dobili savete kako da bezbedno koriste bicikl,električni bicicikl i električni trotinet u saobraćaju. Nakon teorijske obuke, instruktori su sa učenicima u školskom dvorištu sproveli i praktičnu obuku na poligonu.

Savez za bezbednost saobraćaja Sremska Mitrovica je najavio tom prilikom da će u narednim mesecima obezbediti (kupiti) poligon koji će biti vlasništvo Grada, kako bi na taj način edukovali naše najmlađe sugrađane predškolskog i osnovnoškolskog uzrata za bezbedno korišćenje bicikla, električnog bicikla i  električnog trotineta. Akcenat obuke je naravno bezbednost u saobraćaju najmlađih sugrađana, ali i stvaranje navike za očuvanje životne sredine.

 Grad, Agencija za bezbednost saobraćaja Grada Sremska Mitrovica i Savez za bezbednost saobraćaja Sremska Mitrovica polaznicima ove obuke obezbedio je praktične poklone u vidu ranca, flašice za vodu i trepćućeg svetla za bicikl.

Najava događaja

26mar17:3018:45Rukometašice Srema u nedelju dočekuju Temerin

27mar16:0017:45Radnički dočekuje Zlatibor Čajetina

27mar20:0021:00Predstava „Srem, naša kuća”  - „komedija s' nogu”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.9855117.3375117.6895