Vesti

Raspisan likovni konkurs „Komunalija”

Sremska Mitrovica U okviru projekta „Oslikajmo naš grad za 0 otpada” koji sprovodi JКP „Кomunalije” Sremska Mitrovica i Udruženja građana „Eko-projekt tim”, a uz podršku Uprave za obrazovanje, kulturu i sport Grada Sremska Mitrovica, raspisuje se likovni konkurs za učenike osnovnih škola sa temom pravilnog odlaganja otpada i održavanja čistoće u gradu.

-Кonkurs je namenjen učenicima nižih razreda od I do IV razreda (takođe i područnim odeljenjima)
-Likovna tehnika je po slobodnoj volji učenika i sugestiji učitelja, format – blok br. 5
-Svaka osnovna škola predaje ukupno 4 rada, odnosno po jedan rad koji je učitelj/nastavnik/škola, odredio kao najbolji po generaciji od I do IV razreda.
-Nakon dostavljanja odabranih likovnih radova u JКP „Кomunalije”, izložba će se održati u Muzeju Srema, kao i izbor najbolja dva rada
-Škole čiji učenici osvoje 1., 2.i 3. mesto biće nagrađene prigodnim poklonom
-Nagrađeni radovi će se iskoristiti za oslikavanje (brendiranje) novog kamiona JКP „Кomunalije”.

Кonkurs je otvoren od 19. septembra do 10. oktobra. Кrajnji rok za dostavljanje radova je 14. oktobar. Adresa na koju se dostavljaju radovi je: JКP „Кomunalije”, Stari šor 114, 22000 Sremska Mitrovica.

Pored toga što će deca imati priliku da se kreativno izraze i pokažu svoje viđenje održavanja čistoće u našem gradu, imaće priliku i da svojoj školi donesu nagradu. Dodatni motiv biće i verovatnoća da će se rad naći na kamionu za odvoz smeća, u velikom formatu vidljiv svim građanima Sremske Mitrovice.

Najava događaja

Current Month

25jul11:0012:00Radionica „Nasmejana ajkula”

15avg(avg 15)21:0017(avg 17)21:00Festival Art Front 2 na mitrovačkom Hipodromu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7279117.0791117.4303