Vesti

Humanitarni dan za Natašu Nedić 31. jula

Sremska Mitrovica  – Sportski savez Grada Sremska Mitrovica u saradnji sa Humanitarnom organizacijom Biserno srce iz Beograda i porodicom naše sugrađanke organizuje humanitarni dan za Natašu Nedić. Takmičenje i programi na Savi zakazani su za nedelju 31. jul, sa početkom u 9 sati.

Najavljujući humanitarni dan za Natašu Nedić organizatori su na konferenciji za novinare istakli da će programi i takmičenja na Savi biti osmišljeni kao mozaik u kome će biti prostora za svaku osobu u ovom gradu od 3 do 103 godine.

Nemanja Crnić generalni sekretar Sportskog saveza Grada objasnio je kako je zamišljeno ovo humanitarno druženje: „Pravićemo takmičenja u odbojci na pesku, basketu 3×3, u poligonima, pored toga Biserno srce će organizovati humanitarni penal i humanitarni kotlić. Misija Sportskog saveza Grada, naš cilj, naša vizija je uvek jasna, pravimo takmičenja prvenstveno sa fokusom na decu, tako će biti i ovoga puta. Najviše ćemo svoju pažnju usmeriti ka organizaciji takmičenja u letnjim uslovima plaže, dakle na basket 3×3, na odbojku na pesku, na poligone. Poligoni će ovoga puta, za razliku od Survajvera, biti dostupni svakom detetu od 3 do 11 godina, dakle s tačke bezbednosti će biti moguće da učestvuju i mala deca. Ovo je humanitarni dan, posvetićemo ga Nataša Nedić, pozivam sve sugrađane da dođu do plaže, da uzmu učešće, a biće postavljene kutije u kojima ćemo skupljati pomoć za našu dragu sugrađanku i takmičarski deo neće biti u prvom planu, u prvom planu će biti pomoć Nataši Nedić. Naravno, nama su u fokusu uvek deca, biće nekih nagradica, diplomica, loptica za naše najmlađe sugrađane jer oni treba da svaki sportski događaj na plaži zapamte kao jednu lepu letnju avanturu.”

U okviru takmičenja humanitarnog dana za Natašu Nedić biće održan na terenu za odbojku na pesku Prvi memorijalni turnir Miloš Zečević, koji će biti namenjen juniorima, seniorima i veteranima u odbojci na pesku za muškarce.

„Za najmlađe učesnike 31. u nedelju pripremili smo poligon za decu na košarkaškom terenu kod Vala. Namenjen je za decu od tri do 11 godina, prilagođen njihovom uzrastu, a takmičenje počinje u 10 sati.  Odbojka na pesku za mlađe kategorije, početak takmičenja je u 10 sati juniori, seniori i veterani počinjemo u 13 sati basket 3 x 3, nakon završenog poligona za decu krećemo sa početkom u 12 sati i za juniore, seniore i veterane oko 14 sati i 30 minuta,” rekla je Angelina Anojčić Vuković organizator aktivnosti tog dana u ime Sportskog saveza Grada.

Prijave za učešće su na mestu događaja.

Najava događaja

01okt09:0016:00Manifestacija „Gljive kao hrana i lek”

01okt10:0013:00Centar bez automobila – kroz Sirmium na biciklu

01okt15:0016:45Radnički dočekuje Grafičar iz Beograda

10okt16:0020:00Trener svetske atletske šampionke Femke Bol drži predavanje u Sremskoj Mitrovici

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8480117.1996117.5512