Vesti

Upis u PU „Pčelica” od 4. maja

Sremska Mitrovica – Upis dece u Predškolsku ustanovu „Pčelica” za radnu 2022/2023. godinu počinje 4. i traje do kraja maja 2022. godine. Svi roditelji decu mogu da prijave za upis elektronskim putem, a samo izuzetno mogu to učiniti i neposredno, u Objektu „Maslačak”.

Prijava za upis dece u Predškolsku ustanovu „Pčelica” počinje četvrtog maja, nakon praznika, prema rečima Biljane Cvijetić direktorice. Prijave se mogu podneti elektronski, putem nacionalnog portala eUprava Republike Srbije.

Kako je objasnila direktorica Biljana Cvijetić: „Upis će se vršiti elektronskim putem preko sajta euprava.gov.rs, a samo izuzetno, neposredno, u objektu „Maslačak” na Bulevaru Кonstantina Velikog broj 10 u Sremskoj Mitrovici u vremenskom periodu od 8 do 12 sati. Detaljnije informacije roditelji mogu naći na našem sajtu, na sajtu predškolske ustanove, na adresi pupcelica.edu.rs, tu su postavljena sva uputstva vezano za elektronski upis dece i detaljnije informacije vezane za upis u Vrtiću „Maslačak”. Kad je reč o upisu dece koja borave u seoskim vrtićima, upis će se takođe vršiti u mesecu maju kod vaspitača koji rade u selima. Pozivam sve roditelje da iskoriste ovu mogućnost elektronskog upisa jer oni koji iskoriste tu mogućnost neće morati da se prikupljaju potrebnu dokumentaciju, nego će to sistem obaviti umesto njih.”

Objekat „Maslačak” Bulevar Кonstantina Velikog broj 10

U okviru Predškolske ustanove „Pčelica” postoji devet objekata, sedam gradskih i dva prigradska. Prethodnih godina najveće interesovanje roditelja vladalo je za upis dece jaslenog uzrasta.

Sve potrebne informacije o podnošenju prijava za upis dece u predškolsku ustanovu, roditelji mogu naći na sajtu ustanove na adresi: https://pupcelica.edu.rs. Upis traje do 31. maja.

Podnošenje zahteva elektonskim putem nije moguće za roditelje koji nisu državljani Republike Srbije. Roditelji, odnosno drugi zakonski zastupnici čija deca borave u ovoj Ustanovi (ranije upisana) dužni su da u periodu upisa, dakle od 4. do 31. maja obaveste svog vaspitača o daljem boravku deteta u narednoj radnoj godini ili o eventualnoj promeni objekta ili ispisivanja.

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

25apr19:0020:00Promocija dve zbirke poezije Ljilje Vujić Crnojakić

25apr19:0020:00Predstavljanja Doma učenika srednjih škola

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142