Vesti

Licitirаjte u grupi Budi human

Sremska Mitrovica – Humanitarna akcija pod nazivom Budi human – humanitarna licitacija, oglašena je na Fejsbuku sa ciljem da se i na ovaj način uključi što više ljudi i pomogne našim sugrađanima.

Podstaknuti idejom da talas koji stvarа i najmanje dobro delo može da pokrene oluju istih, Grad Sremska Mitrovica, Gradska uprava za kulturu i sport i Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica, priključili su se sjajnoj akciji naše sugrađanke Branke Zarić, koja vodi grupu Budi human – humanitarne licitacije, na društvenoj mreži Fejsbuk.

Kako je rekla Radmila Grujić, u Turističkoj organizaciji Grada Sremska Mitrovica s oduševljenjem su prihvatili poziv Branke Zarić za saradnju: „Ponosni smo što u gradu postoje ovakvi pojedinci i naši sugrađani, a činjenica je i da je ona prepoznala grad kao partnera i nas kao prijatelja kome može da se obrati. Danas smo pustili prvu zajedničku licitaciju, biće ih još u budućnosti sa istom uslugom. Prva zajednička licitacija je za kupovinu vaučera za turistički obilazak grada, uz pratnju licenciranog vodiča, sa ulaznicama za sve ustanove kulture i sporta u gradu. Gradska uprava za kulturu i sport i turistička organizacija će i u okviru svojih manifestacija takođe nastaviti saradnju sa Brankom, kao i sa svim divnim ljudima koji stoje iza humanitarnih licitacija.”

Pozvala je sve građane da se pridruže akciji Branke Zarić i da licitiraju na Fejsbuku. Branka je ove godine na nagradnom konkursu „Oni su heroji” dobila veliko priznanje za svoj humanitarni rad, kada je izabrana je jednog od deset najvećih heroja Srbije u 2021. godini.

Zahvalila se na podršci Gradskoj upravi za sport i kulturu i svim učesnicima, što su, kako je navela, razumeli povod i što imaju entuzijazma za ovakvu stvar. „Često smo svedoci toga da izostane podrška okruženja u kojem živimo i neizmerno mi je drago da to sada nije slučaj. Pustili smo prvu od licitacija u grupi Budi human – humanitarna licitacija, biće ih još, pozivam sve da posete našu grupu zato što postoji mnoštvo različitih licitacija. Sve što se izliciticira u okviru grupe ide direktno na račun humanitarnih grupa. Licitacija je namenjena našim sugrađanima Nataši Nedić, Srđanu Jovanoviću i Luki Žiliću”, rekla je Branka Zarić.

U narednih deset dana biće sprovedeno još 20 licitacija za vaučere za istu uslugu, kako bismo svi zajedno pomogli našim sugrađanima koji su korisnici humanitarnih organizacija „Budi human”, „Podrži život” i „Pokreni život”.

Link za licitaciju:

https://www.facebook.com/groups/924674254648567/permalink/1546614542454532/?comment_id=1546617185787601&notif_id=1648030043733821&notif_t=group_comment&ref=notif

Najava događaja

26apr10:3012:00Uskršnja prodajna izložba na terasi Turističkog info centra

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142