Vesti

Uručeni paketići prikupljeni tokom Prazničnih koncerata

Sremska Mitrovica – Organizatori  Prazničnih koncerata posetili su danas Školu za osnovno i  srednje obrazovanje „Radivoje Popović” i uručili paketiće za učenike. Poklon paketi prikupljeni su u okviru manifestacije Praznični koncerti u Galeriji „Lazar Vozarević”.

Praznični koncerti na kojima su nastupali učenici i profesori Muzičke škole „Petar Krančević”, održani su pred kraj prošle godine u Galeriji „Lazar Vozarević”. Mogli su da prisustvuju i uživaju u muzici svi koji su doneli igračku ili knjigu u zamenu za ulaznicu.

Prema rečima Marije Vurune organizatorke akcije: „Akcija ili naša dobra volja je bila u okviru prazničnih koncerata u galeriji gde su ceo decembar mesec skoro svaki dan učenici Muzičke škole „Petar Krančević” i deca koja se bave muzikom iz grada, održavali koncerte za svoje sugrađane i mame i tate. Ovo je finale tih naših prazničnih koncerata gde smo doneli školi „Radivoj Popović” kompletni školski pribor koji smo skupili, slatkiše, uopšte pomagala koja se koriste svakodnevno za učenje, knjige, ima čak i nekih igračaka. Jako se lepo akcija na kraju se završila jer su dolazili roditelji koji su nam hvalili svoju decu koja su vrlo rado pakovala paketiće i poklanjala svojim drugarima, tako da mislim da smo uspeli.”

Ulaznica je bio poklon, odnosno ulaznice su mogle da se zamene za školski pribor, knjigu, igračku, plastelin, sveske, bilo šta što bi moglo da pomogne i usreći drugare u Školi za osnovno i  srednje obrazovanje „Radivoje Popović”.

Negovan Nikolić direktor škole „Radivoje Popović” zahvalio se na poklonima: „Ovom prilikom želim da se zahvalim galeriji, muzičkoj školi i svim ljudima dobre volje koji su učestvovali u ovoj akciji. Akcija je stvarno lepo osmišljena i videli ste, imali ste priliku da vidite te paketiće koji će puno značiti našim učenicima, pogotovo što tu dosta ima didaktičkog materijala, flomastera, kolaž papira i sve ono što naši učenici koriste, čak možda više nego neki drugi učenici srednje škole i osnovne škole. U ime učenika i u ime kolektiva hvala svim ljudima dobre volje.”

Akcija je uspešno privedena kraju i prema rečima organizatora ima sigurno desetak kutija punih školskog pribora.

Najava događaja

20apr10:0013:00Radionice za decu u Muzeju Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988