Vesti

Donacija Dečijem odeljenju bolnice

Sremska Mitrovica – Dečijem odeljenju Opšte bolnice Sremska Mitrovica juče je uručena vredna donacija – dar  kompanije Cooper Standard, koja već dugi niz godina uspešno posluje  u Sremskoj Mitrovici.

Reč je o 130 čaršafa i jastučnica različitih dimenzija i 10 frotirskih nepromočivih navlaka namenjenih za bolničke krevete u kojima su hospitalizovani najmlađi pacijenti.  Najznačajnija vrednost ove pomoći je humanost zaposlenih u Cooper Standardu, koji tradicionalno, vrednim donacijama pomažu rad Dečijeg odeljenja. Ovo odeljenje je  od iste kompanije dobilo i krevet za potrebe zaposlenih,a  ispred kompanije, poklone su uručili Ivan Đorđević i Vladimir Ilić.

Veliku zahvalnost, za potvrđeno prijateljstvo i dugogodišnju spremnost i želju za pomoć našim najlađim obolelim sugrađanima, iskazali su v.d.direktora Opšte bolnice Prim.dr Dragan Malobabić i načelnica pedijatrije dr Ljiljana Bančević sa saradnicima i tom prilikom izrazili veliko zadovoljstvo što jedna velika kompanija kakva je Cooper Standard, u sklopu svog društveno korisnog angažovanja, ne zaboravlja Dečije odeljenje mitrovačke bolnice.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7901117.1415117.4929