Izbori, Uncategorized

Selaković posetio naš grad u predizbornoj kampanji

SREMSKA MMITROVICA – Nikola Selaković, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke posetio je naš grad, pridruživši se predizbornoj kampanji koalicije okupljene oko te stranke koju na lokalu predvodi  kadnidat za gradonačelnika Branislav Nedimović.

Selaković je posetio naš grad uoči lokalnih izbora zakazanih za  2. jun i razgovarao sa predstavnicima koalicije okupljene oko lokalnog SNS-a, koji je kampanju usmerio ka građanima, pitajući ih šta je njihov problem i šta je to što im je najvažnije.

„U prethodnom periodu pokazali smo brigu prema ovom gradu i stanovnicima Sremske Mitrovice kroz niz značajnih projekata. U nedavno izabranoj Vladi Republike Srbije poveren mi je resor kulture, oduševio sam se radovima koji se odvijaju na Pozorištu „Dobrica Milutinović”. Ima još mnogo toga što treba da uradimo, potrebno je da proširimo Opštu bolnicu, neophodno je da radimo svi zajedno, od lokala, pokrajine do republike. Zato je važno da svi koji 2. juna u Sremskoj Mitrovici izađu na birališta zaokruže broj 1 „Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra”, jer je to jedini pravi izbor da će ovaj grad nastaviti da se razvija, da bi plate iz godine u godinu bile sve veće, a penzije veće i sigurnije,” rekao je Nikola Selaković.

Zajedno sa svojim timom, Branislav Nedimović, nosilac liste „Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra”, napravio je projekat za izgradnju jeftinih stanova namenjenih prosvetnim i zdravstvenim radnicima na dve lokacije, u naselju KPD u Sremskoj Mitrovici i na mestu starog brodogradilišta u Mačvanskoj Mitrovici.

Nedimović je podsetio na prethodne kapitalne projekte koje su uradili, poput podvožnjaka, bazena, stanova za policajce i vojnike. Kako kaže, imaju rešenje za ovaj problem, lokacije i znanje, u naredne četiri godine, grad će zajedno sa državom, iznaći mogućnosti da ga realizuje, kao što su to radili za snage bezbednosti. Ta izbrona lista spremna je da se ponovo uhvati ‘vrućih krompira’, navodi Nedimović, i da ponudi konkretne projekte i rešenja, ali tek nakon što ih građani izaberu. Svako goruće pitanje, svaki vrući problem je tema kojom se bave u ovoj kampanji.

Nakon razgovara sa predstavnicima koalicije okupljene oko SNS, Nikola Selaković je zajedno sa predstavnicima Grada Sremska Mitrovica obišao radove na rekonstrukciji Pozorišta „Dobrica Milutinović”.

Александар Вучић Сремска Митровица сутра 

Najava događaja

Current Month

15avg(avg 15)21:0017(avg 17)21:00Festival Art Front 2 na mitrovačkom Hipodromu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7045117.0557117.4069