Rukomet

Rukometašice Srema pobedile na startu drugog dela sezone

Sremska Mitrovica 18. februar. ŽRK „Srem” – ŽRK „Petrovaradin” 33:29 (16:11). Dvanaesto kolo Supar B ženske rukometne lige Srbije. Sudije: Vojislav Crnjanski i Nikodin Bubanja iz Bačke Palanke. Kontrolor Milivoj Sekulić iz Pančeva.

Sam početak utakmice, u prvih nekoliko minuta gošće su imale inicijativu i vodile na terenu dok je Srem u napadu propustio nekoliko prilika da postignu golove. A onda u pravo vreme, prvo Nataša Ćetković postiže dva uzastopna pogotka a onda se pridružuje i Nikolina Bulatović tako da je Srem prešao u vođstvo.

Vasiljević Jana na golu Srema brani fenomenalno i preokreće se situacija na terenu. Sremice igraju sjajno i u brzim kontranapadima „razbijaju”  odbranu gošći i polako ali sigurno povećavaju vođstvo.

Na samom startu drugog poluvremena furiozna igra Sremica. Postižu pet pogodaka za redom što je unelo  veliku nervozu kod gošći koje pokušavaju na svaki način da ih zaustave ali u tome ne uspevaju tako da je ovo zaslužena pobeda domaće ekipe na prvoj utakmici drugog dela sezone.

Srem se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli dok im prvoplasirana Kikinda „beži”  za samo tri boda razlike.

Za najbolju igračicu na utakmici proglašena je Nataša Ćetković iz ekipe Srem koja ja postigla 15 pogodaka za svoju ekipu.

ŽRK Srem u sastavu: Petrović Dragana-3, Vukmirić Jelena, Stević Milica, Petrović Ana-3, Radulović Nataša-1, Knežev Iva-2, Klenkovski Anja, Bulatović Nikolina-5, Mijailović Andrea, Šerfezi Marija-1, Skendžić Maja, Guteša Anja, Vasiljević Jana, Ćetković Nataša-15, Blažić Jovana-3.

Treneri Kojović Saša i Drča Dušan.

Petrovaradin u sastavu: Bačkalić Jelena, Zonai Anabela-1, Cvijović Anastasija, Čubrilo Ana-9, Dikić Dijana, Novosel Tamara-5, Ćazić Jovana-4, Zečević Aleksandra, Mikušak Nikoleta-1, Mirković Dragana-3, Pavlović Marija-1, Radić Nevena-2, Arsenijević Jelena-2, Građin Verica, Ivanovski Anđela-1.

Treneri – Strajnić Branislav i Popović Dušan.

Srem je u narednom kolu ponovo domaćin. U goste im dolazi ekipa „Mladi radnik”  – Radinac.

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8146117.1661117.5176