Ostalo

Kuglaši Srema bez bodova na gostujućem terenu

Zrenjanin, kuglana Kristal istoimenog kuglaškog kluba kao domaća ekipa u 4. kolu 1. VL. odigrala je utakmicu protiv kuglaškog kluba Srem iz Sremske Mitrovice. Kuglaši Srema neuspevaju do bodova u Zrenjaninu. Poraz kuglaša nije mnogo uticao na poredak tabele, treća pozicija drži Sremce u konkurenciji za sam vrh.

Pored vrlo dobrog starta utakmice gde su nastupili Ružecki 552 oborena čunja i Egić 551 čunj, na teškom gostovanju ekipi Kristala, udarni tandem uspeva u prvom bloku ostvariti vođstvo od 2:0 i 38 čunjeva prednosti. 

Igrači drugog bloka Lukač 565 oborenih čunjeva na meču i Kovačicć, koji posle nešto slabijeg nastupa biva izmenjen Bačevićem, polovično odrađuju posao. Rezultat je 3:1 i 6 čunjeva za Srem. 

Poslednji blok treba da odluči meč, sve je bilo u igri, od pobede, nerešenog rezultata do poraza. Borba se odvijala za svaki čunj, ekipe se smenjivale u vođstvu do poslednjih kugli, koje su odlučile da pobeda pripadne Zrenjanincima. Kličarić 548 i Pavlić 538 oborenih čunjeva, nisu uspeli pod pritiskom, oba igrača gube po bod i rezultat na kraju 5:3 za Kristal i 22 čunja razlike. Velikim preokretom u poslednjem bloku, domaća ekipa dolazi do pobede.

Na meču se istakao solidnim rezultatom Boris Lukac 565 oboren čunj, s tim je bio igrač utakmice. Dok su Mario Ružecki i Marko Egić doprineli bodovima koji su važni za dalji tok takmičenja. Borbenošću i sigurnijim partijama, ova tri igrača najavljuju dobru formu na početku prvenstva. Napomenuti da se oporavljeni Branislav Bačević vratio u igru i konkuriše za startnu postavu svojom sve boljom igrom,što je značajno izvući kao pozitivna stvar iz poraza Mitrovčana.

Najava događaja

26apr10:3012:00Uskršnja prodajna izložba na terasi Turističkog info centra

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142