Ostalo

Svesrpski kup u atletici: Tri medalje Sirmiumu

Novi Sad. U četvrtak na stadionu Karađorđe, održan je drugi po redu Svesrpski kup u atletici, gde se nadmetalo pet ekipa-saveza i to domaćin Atletski Savez Vojvodine, Atletski Savez Beograda, Atletski Savez Centralne Srbije, Atletski Savez Kosova i Metohije i Atletski Savez Republike Srpske.

U izuzetno kvalitetnom takmičenju, ubedljivu pobedu ostvarila je domaća ekipa, Atletskog Saveza Vojvodine. Ovoj pobedi značajno su doprineli atletičari Sirmiuma, sa čak 3 medalje.

Najpre je pobedu u bacanju kugle odnela Dasović Mirjana, bacivši opet 14.00 m. kuglu. Nemanja Jorgić je trijumfovao u trci na 100 m., dok je još uvek junior Petar Ilić osvojio bronzu u bacanju kugle. Takođe stručni štab Atletskog Saveza Vojvodine činila su i tri trenera našeg kluba i to Krtinić Danilo, Pavlović Goran i Macanović Slobodan.

„Ovo je zaista bilo jedno izuzetno lepo i specifično takmičenje, koje je došlo na kraju sezone baš kao šlag na tortu. Nakon ovog takmičenja seniori odlaze konačno na zasluženi odmor, nakon kojeg će se krenuti u pripreme za novu sezonu iduće godine,” napominje trener Slobodan Macanović.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7901117.1415117.4929