Ostalo

Mirjana Dasović četvrta

Peskari. Na Mediteranskim igrama za mlađe seniore/ke (U23) koje se održavaju ovog vikenda u Peskari (Italija), naša reprezentativka i članica AK Sirmium, Mirjana Dasović, zauzela je 4. mesto u disciplini bacanja kugle rezultatom od 13.45m.

S obzirom da je ovo prvo međunarodno takmičenje u karijeri, 4. mesto je popriličan uspeh. Ostaje mali žal što bi svojim rezultatima sa poslednja dva takmičenja (14.18m i 14.13m) Mina osvojila bronzu za koju je bilo potrebno kuglu baciti 14.08m. Do pretposlednje serije Mina je bila treća, kada ju je prebacila domaća takmičarka iz Italije. Bilo je nekih tehnicčkih poteškoća oko organizacije i sprovođenja treninga u petak i subotu, što je možda malo uticalo na današnje takmičenje i Minin rezultat, ali sve u svemu moramo biti zadovoljni jer je veliki uspeh samo učešće na ovako velikom takmičenju.

Zahvaljujemo se Srpskom Atletskom Savezu na ukazanom poverenju, te ćemo dati sve od sebe da iduće godine što pre ispunimo normu od 14.50m za Evropsko Prvenstvo mlađih seniora/ki koje se na leto održava u Espou, a nakon toga “napasti” i daljine od 15m., napominje trener Macanović Slobodan.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291