Ostalo

Karate klub “Srem” najbolji na Međunarodnom karate turniru

Novi Beograd. U subotu u Sportskom centru “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu održan je tradicionalni međunarodni turnir “Roda kup”, u organizaciji karate kluba Roda Čukarički i Karate federacije Srbije.

Ovaj tradicionalni međunarodni turnir okupio je preko 1190 takmičara iz 9 država: Hrvatska, BiH, Makedonija, Bugarska, Grčka, Crna Gora, Mađarska, Ukrajina i Srbija.

Karate klub Srem predvođen trenerom Ivom Vinković zauzeo je prvo mesto u generalnom plasmanu klubova i nagrađen je peharom za najbolji klub u katama i peharom za sveukupnog pobednika turnira.

Karatisti Srema nastupili su u sastavu 22 takmičara i osvojeno je 22 medalje i to 11 zlata, 6 srebra i 4 bronze.

Zlato su osvojili: Dunja Berežni dva zlata u katama, Irena Grujanić dva zlata kate, Helena Malbašić dva zlata kate, Anđela Perović, Žana Đurđević, Miona Murić, Željko Mošić i kata tim nade.

Srebro su osvojili: Miona Murić, Dunja Pavlović, Nevena Milovanović, Sara Glumac, Jovan Mataruga, Tamara Timić i kata tim poletarke. Bronzu su osvojili Dunja Pavlović, Milica Mataruga, Miona Murić i Anđela Perović borbe nade.

Na turniru su nastupili i najmlađi takmičari karate kluba Srem i osvojili svoje prve  učesničke medalje Vuk i Kosta Mačkić, Andrea Lazić, Mila Simić, Jovana Benak, Dunja Likić.

Zapažen nastup su imale i Elena Milošević i Sara Starčević u kategoriji kata kadetkinje ali ovaj put bez osvojene medalje.

Sledećeg vikenda se održava Balkansko prvenstvo za decu u Beogradu, gde će u sastavu reprezentacije Srbije nastupiti 7 takmičara iz Karate kluba “Srem”. “Cilj nam je da nadmašimo prošlogodišnji rezultat i ovoga puta uzmemo jedno zlato više”, sa ponosom kaze trener Iva Vinković.

Najava događaja

21apr17:0018:30Smotra muzičko-folklornog stvaralaštva Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988