Ostalo

Mitrovački kuglaši poraženi na gostovanju

Apatin, Kuglana Banja Junaković, mesto gde kuglaški klub Srem iz Sremske Mitrovice odigrava utakmicu protiv ekipe Apatina iz istoimenog mesta. Mitrovački kuglaši poraženi na gostovanju.

Banja Junaković poseduje vrhunsku kuglanu sa osam staza, koja je namenjena za velika takmičenja, gde se odigravaju brojne internacionalne utakmice. Reprezentativci uglavnom vrše pripreme na istoj kuglani koja zaslužuje epitet jedne od najboljih kuglana u zemlji ako nije i najbolja. 

Na meču protiv Apatina, Sremci se nisu najbolje snašli, vrhunska kuglana nije dala rezultate gostima. 

Početak meča je bio neizvestan, prva dvojica igrača koja su nastupila za Srem, uspevaju ostvariti solidne rezultate, koji na kraju prvog bloka daju nadu da bi dalje meč mogao otići u neizvesnu završnicu. Rezultat je bio 1:1 i 29 čunjeva razlike za domaći Apatin, a za Srem su nastupili Ružecki i Kovačić. Dva igrača su ispostavilo se na kraju jedini koji su bili iole raspoloženi za igru i ostvarili rezultate 573 i 568 oborenih čunjeva.

Nastavak meča i drugi blok ne uspeva da uradi nešto više. Bilo je prilika da se uzme bod najboljem igraču Apatina u drugom bloku ali falilo je sportske sreće da mladi Kadar uzme bod iskusnom Majstoroviću.

Treći par takođe gubi bodove, rezultat na kraju ubedljiv za snažnu ekipu Apatina, koja ujedno pravi lični ekipni rekord, 3508 oborenih čunjeva na meču.

Kod Sremaca istakao se Ružecki, osvojivši jedini bod za ekipu, sa rezultatom 573 oborena čunja. Kod apatinaca čak dva igrača su imala cifre preko 600 oborenih čunjeva.

Najava događaja

16apr10:0011:00Kampanja „Na maturu bez automobila”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7748117.1262117.4776