Ostalo

Troje Mitrovčana na Olimpijskim igrama u Tokiju

Sremska Mitrovica. Atletičarke Dragana Tomašević i Marija Vučenović te kajakaš Bojan Zdelar predstavljaće u dresu Srbije i naš grad na Olimpijskim igrama.

Mitrovački sportisti su do sada više puta učestovali na Olimpijskim igrama. Prvi Mitrovčanin koje je pripala ta čast bio je legendarni fudbaler Franja Giler na Olimpijadi u Amsterdamu 1928. Do sada je na Olimpijskim igrama učestvovalo deset takmičara iz našeg grada i to dva fudbalera (Franja Giler i Dejan Milovanović), pet kajakaša (Staniša Radmanović, Ivan Ohmut, Dušan Filipović, Ognjen Filipović, Dušan Vujanić), dizač tegova (Miodrag Kovačić) i dve atletičarke (Dragana Tomašević, Tatjana Jelača).

Ovaj put tu su dve mitrovačke atletičarke Dragana Tomašević i Marija Vučenović i kajakaš Bojan Zdelar.

Prva će na borilišta u bacanju diska izaći 31. jula Dragana Tomašević, a ako prebrodi kvalifikacije finale je 2. avgusta. Tog dana će u kvalifikacijama takmičenja kajak jednosed na 1000 metara nastupiti i Bojan Zdelar, a eventualno finale je sledećeg dana 3. avgusta. Poslednja na borilište izlazi Marija Vučenović 3. avgusta, a finale njene discipline koplje je 6. avgusta.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8527117.2043117.5559