Ostalo

Odigran uzbudljiv derbi koji dobijaju kuglaši Srema

Novi Sad, kuglana Alimenta. Kuglaški klub Srem, Sremska Mitrovica i kuglaški klub Železničar, Inđija, odigrali su uzbudljiv derbi koji dobijaju igrači Srema kao domaća ekipa.

Stari rivali iz okruga Srem se sastaju kako bi odigrali veoma važnu utakmicu, značajnu za obe ekipe. Bodovi u ovom meču pozicioniraju jednu od ekipa u sam vrh tabele a poraženu ekipu iz meča potiskuju na sredinu tabele. Izuzetno zanimljivo stanje u Prvoj Vojvođanskoj ligi. Mnogo podjednakih ekipa čine da ove sezone nema iznenađenja u rezultatima, sve može da se očekuje u svakom meču lige.

Mitrovčani nastupaju u prvom bloku napadački, sa uigranim tandemom,Vukelić-Ružecki. Vrlo dobrom igrom oba igrača dobijaju svoje protivnike i prave veliku razliku u čunjevima, 104 ukupno.

Naredni blok nastupa u sastavu Škarin-Kadar. Izvanrednom igrom Radoslav Škarin se istakao sa 606 oborenih čunjeva, dobija ubedljivo najboljeg igrača Inđije, dok Kadar uz veliku borbu ne uspeva uzeti bod protivniku. Rezultat posle drugog para je 3:1 za domaću ekipu Srema.

Treći blok Kovačić-Lukač igraju pod pritiskom da održe razliku u čunjevima i da završe meč što većom prednošću u bodovima. Utiče na kraju ako se desi da su timovi izjednačeni na tabeli, računaju se mali poeni i međusobni dueli. Mitrovčani uspevaju izboriti bolju razliku u međusobnim duelima protiv Inđijaca. Rezultat je bio 6:2 za domaće Sremce.

Kovačić je na kraju odigrao odlično, uzeo bod, a Lukača menja Kličarić, koji vrlo dobrom igrom uspeva sačuvati čunjeve u korist svoje ekipe ali pojedinačni bod gubi od veoma raspoloženog igrača Železničara, Radivoja Đurica, koji je bio najbolji igrač gostujuće ekipe sa 596 oborenih čunjeva.

Važno napomenuti, trojica igrača Srema, Škarin, Vukelić i Kovačić su ušla među 6 najboljih igrača u predhodnom odigranom kolu 1. VL.

Najava događaja

21apr17:0018:30Smotra muzičko-folklornog stvaralaštva Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988