Odbojka

Srem Iton na vrhu tabele Vojvođanske lige

Sremska Mitrovica. PSC Pinki, gledalaca 100, sudije Marinković Igor i Pavić Emilija GOK Srem – OK West (Šid) 3:0 25:22, 25:21, 25:16 ) 75:59.

Odbojkaši Srem Itona uspešno su završili prvi deo takmičenja u Vojvođanskoj ligi grupa zapad. U poslednjem kolu ubedljivo je savladana ekipa Vesta iz Šida. Trener Kovačić su u ovom meču oslonio na mlade snage pa je najveći deo meča na parketu bila ekipa u kojoj su igrali petnaestogodišnjaci Dudok, Tadić i Andrijević uz samo nešto starije Roljića i Bojana Petkovića. Uz podršku iskusnih Jovana Kovačića i Aleksića lako je savladana ekipa gostiju iz Šida. 

Trener Srema Zoran Kovačić je izjavio da je izuzetno zadovoljan igrom u jesenjem delu takmičenja. ,,Odluka da se ekipa radikalno podmladi pokazala se odlična,  afirmisali su se mladi igrači a Srem je trenutno na prvom mestu na tabeli što je i više nego što smo u klubu očekivali. Naravno ovaj uspeh ne bi bio moguć  bez podrške iskusnijih igrača Maričića, Kuzmanovića, R. Petkovića i drugih. Odlazak šestorice igrača koji su bili okosnica ekipe prošle sezone nije se odrazio na kvalitet igre upravo zbog odličnog rada u našoj školi odbojke’’.

U narednom periodu akcenat će biti bačen na najmlađu pionirsku ekipu koja se plasirala na završno takmičenje osam najboljih vojvođanskih ekipa što će biti velika prilika za dalji razvoj najmlađih odbojkaških nada.

Srem: Kovačić, Andrijević, Petković B, Vesković, Aleksić, Tadić, Kuzmanović, Maričić, Dudok, Petković R, Roljić, Petrović, trener Kovačić Z.

West: Nešković D, Mitošević, Pantović, Trkulja, Klisurić, Marinković, Orlić, Nešković N.

Najava događaja

19apr19:0020:00Duo Docemente 

19apr19:0020:00Sve će to narcis pozlatiti

20apr10:0013:00Radionice za decu u Muzeju Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988