Odbojka

Ubedljiva pobeda odbojkašica Srema 2

Sremska Mitrovica. Nedelja, 13. februar 2022. Srem 2 – Mladost 1979  3:0 (25:16, 28:26, 25:16) 78:58. Sportska hala Mitrovačke gimnazije; gledalaca 60; sudije Pejović i Milovac, zapisničar  Radojčić.

Ekipa Srema 2 u kojoj ugraju mlade nade mitrovačke odbojke odigrala je još jednu odličnu utakmicu. Na domaćem terenu u Hali Mitrovačke gimnazije pobeđena je solidna ekipa Mladosti 1979 iz Inđije.

Trener Kapric se opredelio za postavu Gaćeša, Ćuković, Škorić, Vasilić, Ivanić, Antić i libero Stanković i držao ju je na terenu gotovo čitav susret. Pokazalo se da je to bio dobar potez.

Već od samog početka meča odbojkašice Srema su imale inicijativu. Posebno su se kvalitetnom igrom isticale Jovana Antić i Anja Škorić na poziciji srednjeg blokera. Dobar prijem domaćih igračica omogući je srednjim blokerima napade prvog tempa  pa se razlika u poenima brzo povećavala u korist Sremica. Srem je veoma lako posle 20 minuta igre dobio prvi set.

Činilo se da će utakmica biti brzo privedena kraju jer je Srem u drugom setu imao gotovo nedostižnih 24:19. Indolentan odnos prema igri u tim trenucima i odličan servis igračica Mladosti doveo je do preokreta. Mladostašice su prvo izjednačile a zatim povele 25:26. Ipak se Srem trgao Ćuković je zaigrala odlično što je Sremu donelo tri poena za konačnih 28:26.

Treći set su Sremice odigrale rutinski a posebno se pri kraju seta istakla Anja Škorić sa nekoliko odličnih as servisa. Na njen servis Srem je ostvario osam uzastopnih poena napravivši nedostižnih 24:14 što je bilo dovoljno da se i treći set lako privede kraju.

Trener Kapric može biti zadovoljan odličnom igrom svojih odbojkašice a posebno Antić, Škorić i Ćuković.

Sledeće nedelje Srem se u okviru petnaestog kola Druge vojvođanske lige sever u Novom Sadu sastaje sa ekipom Štrand voleja.

Srem 2: Sučević, Pantelić, Ćuković, Gaćeša, Miladinović, Smiljanić, Pevac, Antić, Vasilić, Ivanić, Škorić, Stanković, Ivković, trener Kapric Nikola, pomoćni trener Ćutović Katarina

Mladost 1979: Miletić, Miličić, Turkalj, Oreščanin, Kukilo, Španović, Vajagić, Kojić, Striško, Sladković V, Slatković N, Turkalj, trener Oreščanin, pom. trener Bursać

Najava događaja

23majCelodnevni dogadjaj28Dečje odeljenje slavi 65. rođendan

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
117.1365117.4890117.8415