Odbojka

Sremice u drugoj utakmice play ofa srušile prvaka države TENT

Sremska Mitrovica. Sportska hala Mitrovačke gimnazije 15. mart 2021; GŽOK Srem – ŽOK TENT 3:2 (25:21, 25:17, 23:25, 22:25, 15:12) 110:100; sudije Stevanović i Zotović.

Druga utakmica plej of takmičenja odbojkaške Superlige Srbije između Srema i TENT-a iz Obrenovca donela je izuzetna uzbuđenja. Sremice su u utakmici sa jednim od favorita za osvajanje titule prvaka i aktuelnim prvakom Srbije pokazale svoje pravo lice i ostvarile pobedu. Od samog početka su u meč ušle visoko motivisane što se i odrazilo na rezultat. Trener Kapriš se od početka opredelio za visoku postavu sa Dunjom Grabić što se pokazalo kao dobro rešenje.

Posle početne neizvesnosti Srem se odvojio i dobio prvi set rezultatom 25:21 iskoristivši nešto slabiji prijem gostujuće ekipe a pogotovo njihove najbolje igračice Jelene Lazić. Još bolju igru domaće igračice su pružile u drugom setu kada je od rezultata 8:8  Savović sjajno prošla sa nekoliko smečeva čemu je prethodio odličan prijem servisa obe ekipe. Prednost od četiri poena domaće igračice su održale i čak povećale do kraja seta. Tada su se igračice TENT-a trgle  i zaigrale odlučnije. Naredna dva seta su se lomila sve do poslednjih poena ali su ih igračice TENT-a na kraju srećno dobile.

Ušlo se u peti odlučujući set. Zahvaljujući odličnom servisu kojim su razbile prijem gošći i odličnoj igri sremovih blokerki Andrić i Živanović  Sremice su od rezultata 3:6 preokrenule na 14:9  što je bilo dovoljno za konačnih 15:12. Treća utakmica koja odlučuje o plasmanu među četiri najbolje ekipe Srbije bi trebala da se igra u sredu u Obrenovcu.

GŽOK Srem: Mihajlović, Grabić, Stanojević, Savović, Roganović, Narančić, Jovanović, Mićunović (l), Andrić, Antić, Živanović, Vasić, trener Kapriš Vladimir, pom. trener Kapric Nikola

ŽOK TENT: Đurović, Petrović, Sušić , Jakšić, Pakić (l), Cvetković, Kurtagić, Malešević, Mijatović, Lazić, Carić, Mitrović, Danilović, Gočanin (l), trener Gršić Milan

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291