Odbojka

U sremskom derbiju Jedinstvo bolje od Srema

Stara Pazova. Jedinstvo – Srem 3:2 (25:23, 24:26, 25:15, 20:25, 15:7) Hala sportova Stara Pazova, 20. 2. 2021, sudije Jovanović i Vuković, delegat Ćuk.

Superligaški sremski odbojkaški derbi između ekipa Jedinstva iz Stare Pazova i Srema iz Sremske Mitrovice potpuno je opravdao očekivanja. Domaća ekipa je bila nešto bolja i zasluženo je ostvarila pobedu rezultatom 3:2. Trener Srema se opredelio za postavu sa primačkim parom Savović i Vasić, s druge strane trener domaćeg Jedinstva je poverenje na prijemu dao Irini Milanović i Brankici Tici. Prva dva seta su protekla u potpuno ravnopravnoj igri. Prvi je na minimalnu razliku pripao Jedinstvu a drugi Sremu. U trećem setu se počeo ispoljavati osnovni problem Srema u meču, veliki broj servis grešaka te ga je Jedinstvo lako dobilo. Srem se vratio u četvrtom setu izjednačivši rezultat. U odlučujućem petom setu Jedinstvo je bilo dominantno i na bloku i u servisu pa ga je zasluženo i dobilo.

Najbolja igračica meča bila je Miljana Glušac bloker Jedinstva, a kod gostujuće ekipe iz Sremske Mitrovice Marija Jovanović.

Pre poslednjeg kola Superlige Srbije sremske ekipe zauzimaju peto mesto Srem a šesto Jedinstvo. Srem je domaćin prvaku ekipi TENT-a iz Obrenovca a Jedinstvo gostuje Crvenoj Zvezdi u Beogradu.

Jedinstvo (Stara Pazova): Milanović, Osmajić, Medved, Kockarević, Nedeljković, Glušac, Jonjev, Savić, Tica, Pavlašević (l), Đokić, Lazović, trener Caković Jovo

Srem (Sremska Mitrovica): Mihajlović, Grabić, Stanojević, Savović, Roganović, Narančić, Egić, Jovanović, Mićunović (l), Andrić, Antić, Živanović, Vasić, trener Kapriš Vladimir, pom. trener Kapric Nikola

Najava događaja

20apr10:0013:00Radionice za decu u Muzeju Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988