Košarka

Mlađe pionirke ŽKK “Srem” su šampionke Vojvodine!!! 

Sremska Mitrovica. U velikom finalu završnog turnira Vojvodine za mlađe pionirke, ŽKK “Srem” je pobedio ekipu ŽKK “Srbobran” rezultatom 43:29 i osvojio titulu šampiona Vojvodine.

Sjajna atmosfera i velika podrška navijača sa tribina davala je veliku snagu košarkašicama Srema tokom celog meča. Utakmica je bila veoma dinamična i borbena, sa prelepim potezima, akcijama, trojkama čak i sa preko pola terena. Sremice su ginule na terenu za svaku loptu. Srbobran se pokazao kao odlična ekipa, tehnički veoma potkovana. Utakmica je opravdala epitet velikog finala i bila je zanimljiva do poslednje sekunde.

Za ŽKK “Srem” igrale su: Popović Nikolina (br. dresa 10) 12p, Milošević Teodora (kap) 8p, Balenović Hana 6p, Mirčeta Emilija 5p, Popović Nikolina (br. dresa 2) 4p, Vučetić Lana 2p, Biuković Tijana 2p, Raičević Lena 2p, Pavlović Branislava 2p, Rodić Mila, Panić Staša, Kuzminac Teodora.

Za najbolju košarkašicu i MVP završnog turnira Vojvodine proglašena je Milošević Teodora iz ŽKK “Srem”, a i Grozdanić Ivana iz ŽKK “Srbobran” kao drugoplasirana.

Za najboljeg trenera u Vojvodini u konkurenciji mlađih pionirki proglašen je Milošević Nikola iz ŽKK “Srem”.

Plakete i medalje igračicama i trenerima uručio je načelnik Gradske uprave za kulturu i sport i bivši košarkaš Vasilj Ševo.

Osvojenim 1. mestom ekipa ŽKK “Srem” je odbranila titulu prvaka Vojvodine osvojenu prošle godine.

Najava događaja

03jun12:0013:00Patrolne šape | predstava za decu

04jun11:0013:00Taktičko-tehnički zbor policijskih vozila i opreme

05jun19:0020:00Slike i crteži Ljube Popovića u Galeriji „Lazar Vozarević”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.9210117.2728117.6246