Fudbal

Divošanima bodovi u Erdeviku

ERDEVIK. Sloga (E) – Hajduk (D) 1:2 (0:1) Igralište Sloge, gledalaca 200, sudija Skakavac (Ruma). Strelci: Herceg u 86. za Slogu, Sovilj u 42. i Savićević u 94. minutu za Hajduk.

Odlična utakmica u Erdeviku. Hajduk je bio nešto bolji i na kraju je zasluženo pobedio. Hajduk je imao više šansi od domaće ekipe. Poveo je u 42. minutu posle kornera. Golman Veselinović je uspeo da loptu odbije na kratko, a Sovilj je neometanan sa dva metra poslao loptu u nebranjeni deo mreže. Posle toga, Erdevičani, su se dugo mučili da stvore pravu šansu za gol.

Najbolju su propustili u 67. minutu, kada su na centaršut Stojšića zamalo zakasnili Herceg, potom i Volarević. Do izjednačenja je došlo u 86. minutu. Opet je Stojšić centrirao, Halilović je propustio loptu, a Herceg je u punom trku pokupio loptu i poslao u levi donji ugao.

I kada su svi očevilali nerešen ishod meča, domaća odbrana opet pogrešila. Ovoga puta neometan Savićević je primio loptu, pravi fintu, i onda šalje loptu golmanu Veselinoviću kroz noge, za konačnih 1:2.

SLOGA: Veselinović, Utvić, Đurkić (Stojčić), Vuković, Krstić, Herceg, Uglješić, Mačvanski (Vujović), Volarević, Stojšić, Ćirić (Bajunović).

HAJDUK: Trkulja, Perović (Savićević), Savinović, Halilović, Cvijić (Šućak), Sovilj, Živković (Tomić), N. Simić (Atić), D. Simić, Nikolić.

  Sledeće nedelje Hajduk na svom terenu u 28. kolu dočekuje ekipu Radničkog iz Nove Pazove.

Najava događaja

20apr10:0013:00Radionice za decu u Muzeju Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988