Fudbal

U tvrdom meču Salašani izborili bod u Erdeviku

Erdevik. Igralište Sloge u Erdeviku, gledalaca 120, sudija Subašić, pom. sudije Mitrović i Božoki, strelci: Ćirić Lazar u 18 za Slogu i Nikola Grujić u 77 za Budućnost.

Otvorena utakmica u Erdeviku. Sloga je od početka imala blagu terensku inicijativu. Posle jedne dubinske lopte Rajčevića  Volarević je odlično uposlio Lazara Ćirića koji je iz neposredne blizine u 18 minutu zatresao mrežu. Bio je to mat u tri poteza i izuzetno lepa akcija Sloge. utakmica je i nadalje bila otvorena i veoma lepa. Budućnost je pokušavala da izjednači ali su se njeni napadi lomili pred čvrstom odbranom Sloge. Istovremeno su napadači Sloge opasno ugrožavali golmana gostiju Čupića.

U  igru je u 71 minutu ušao visoki igrač Budućnosti  Slavko Simovljević. Očito je ideja trenera Sokolovića bila da bi on svojom visinom mogao u prekidima ugroziti gol Sloge. Simovljević je odigrao odlučujuću ulogu u izjednačujućem golu ali ne kao strelac već kao asistent. Naime posle jedne duže kombinacije igrača Budućnosti u 77 minutu lopta je došla do Simovljevića koji je precizno prosleđuje pred gol Nikoli Grujiću kome nije bilo teško da sa četiri metra postogne izjednačujući pogodak.

Kao kuriozitet navešćemo da je među gledaocima bio  i proslavljeni internacionalac Branislav Ivanović, igrač koji je odigrao najviše utakmica za reprezentaciju Srbije.

Budućnost je zasluženo donela bod iz Erdevika, a u sledećem kolu Vojvođanske lige grupa jug na svom terenu dočekuje ekipu Podunavca iz Belegiša.

SLOGA: Veselinović,Đurkić,  Rajčević, Rukavina, Stojšić, Volarević, Bajunović, Herceg, Stojičić M, Ćirić i Uglješić, trener Baljak Darko

BUDUĆNOST: Čupić, Čonjagić, Radosavljević, Jeftić, Grujić, Đukić, Rogo, Prijić, Janković, Milošević i Malinović, trener Sokolović Aleksandar

Najava događaja

25apr19:0020:00Promocija dve zbirke poezije Ljilje Vujić Crnojakić

25apr19:0020:00Predstavljanja Doma učenika srednjih škola

26apr10:3012:00Uskršnja prodajna izložba na terasi Turističkog info centra

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142