Fudbal

Divošani i Šiđani podelili bodove

ŠID. Radnički (Š) – Hajduk (D) 2:2 (1:1) Igralište Radničkog, gledalaca 180, sudija Kompić (Novi Sad). Strelci: Smiljanić u 11. i Vlaisavljević u 78. za Radnički, Trebovac u 42. i Živković u 82. minutu za Hajduk. Žuti kartoni: Smiljanić, Grumić (Radnički), Perović, D. Simić, Sovilj, Živković (Hajduk).

U jednom od derbija kola Vojvođanske lige jug odigranom u Šidu sastale su se dve ekipe iz gornjeg dela tabele domaći Radnički i Hajduk iz Divoša. Meč je bio otvoren i bez kalkulacije. Oba tima su igrala na pobedu. Prvi je poveo Radnički već u 11. minutu. Smiljanić, je precizno šutirao sa ivice šesnaesterca, pa golman gostiju Trkulja nije uspeo ukrotiti dosta tešku loptu. Igrači Hajduka nisu poklekli i nastavili su sa žestokim napadima što im je donelo izjednačenje. Strelac je bio Trebovac iz slobodnog udarca s 16 metara.Vrlo precizan udarac pa je lopta završila ispod same prečke. 

U drugom poluvremenu Šiđani su ponovo bili dominantniji tim što im je donelo novo vođstvo. Rezervista Vlaisavljević je iskoristio centaršut. Prihvatio loptu glavom na drugoj stativi i neometan lako matirao Trkulju. Nisu se domaći dugo radovali. Opasni napadači Hajduka su izjednačili četiri minuta kasnije.Živković je iskoristio idealan centaršut u kazneni prostor  i lako savladao golmana Nikolića.

Sledeće subote Hajduk na svom terenu dočekuje ekipu Podunavca iz Belegiša.

RADNIČKI: Nikolić, Aperlić, Drča, Stojšić , Jovanović (Pavlović), Smiljanić, Krajnović (Vlaisavljević), Sarić, Grumić (Dobrojević), Savić, Suvić.

HAJDUK: Trkulja, D. Simić, Savinović, Delić, Nikolić, Cvijić (Savićević), Vukobratović, Sovilj (Halilović), Atić (Živković), Trebovac, Perović.

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

25apr19:0020:00Promocija dve zbirke poezije Ljilje Vujić Crnojakić

25apr19:0020:00Predstavljanja Doma učenika srednjih škola

26apr10:3012:00Uskršnja prodajna izložba na terasi Turističkog info centra

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142