Fudbal

Radnički počeo pripreme sa novim trenerom Dejanom Nikolićem

Sremska Mitrovica. Ekipa Fudbalskog kluba „Radnički” iz Sremske Mitrovice počela je pripreme za prolećni deo prvenstva sa novim trenerom. Novi šef stručnog štaba je Dejan Nikolić, sa kojim će fudbaleri do kraja januara otputovati na pripreme.

Fudbalski klub „Radnički” iz Sremske Mitrovice u prolećni deo prvenstva ulazi sa novim trenerom. Dejan Nikolić, koji je do skora vodio OFK „Žarkovo” na ovoj poziciji zamenio je Dragana Perišića sa kojim je klub sporazumno prekinuo saradnju. „Radnički” je na zimsku pauzu otišao sa 27 osvojenih bodova, odnosno na 8. mestu na tabeli.

Dejan Nikolić trener FK „Radničkog” pozdravio je novinare rekavši da je čuo dosta lepog o ovom klubu: „Situacija na tabeli i kroz takmičenje dosta je donela neizvesnosti ove godine, zato što se dve trećine klubova bori za plej-of. Sigurno nas očekuje teško proleće, ali mi kao klub i ovi momci kao igrači daće svoj maksimum da ispunimo svoje i ambicije kluba, a to je sigurno da se nađemo u plej-ofu, da u završnicu sezone uđemo mirnije i da ti igrači, pre svega, i klub rade na svojoj promociji i da nastave u nekom dobrom ritmu, kakav je bio i do sada. Prvu ligu prilično dobro poznajem, u ovom momentu najbitnije je da se dobro spremimo, uz neka pojačanja koja će nam doneti kvalitet i ono što nam treba, kako bi ostvarili svoje ambicije dobrim igrama i plasmanom. Sa pravim radom krećemo od ponedeljka. Imamo dosta igrača i imaćemo dovoljan broj treninga i odigraćemo sedam, osam utakmica, gde će svi dobiti svoju šansu. Trebalo bi krajem meseca da idemo na pripreme u toplije krajeve i učinićemo sve da iskoristimo ovo na najbolji način i da uđemo spremni u prolećni deo i da ostvarimo našu ambiciju, a to je plej-of”.

Nikolić je treći trener Radničkog u tekućoj sezoni, a kako je istakao na konferenciji, koja je organizovana po njegovom imenovanju, očekuje ih teško proleće, ali će i igrači i stručni štab u narednom periodu dati svoj maksimum kako bi se klub našao u plej-ofu.

Fudbaleri Radničkog će do kraja januara otputovati na pripreme, nakon čega ih, po povratku, očekuje i prvo odmeravanje snaga na terenu. 

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291