Fudbal

OKTAGON BET pobednik 33. Međunarodnog turnira u malom fudbalu

Sremska Mitrovica. Na tradicionalnom zimskom turniru u malom fudbalu koji organizuje Poslovno sportski centar „Pinki” učestvovalo je 65 ekipa u šest kategorija.

Igralo se jedanaest radnih dana uz prisustvo velikog broja gledalaca što pokazuje da je i dalje ovo jedan od najjačih turnira u Srbiji. I pored još  uvek aktuelnog virusa koji je mnoge manifestacije u svim zemljama odložio, ovaj turnir je održan uz poštovanje velikih mera zaštite svih učesnika i posetioca.

Odigrano je 104 utakmice u svim kategorijama, postignuto je 850  golova.

U konkurenciji Seniora u veoma dramatičnoj i neizvesnoj utakmici, utakmici koja je prava poslastica za navijače na prepunim tribinama hale Pinki, ekipa OKTAGON BET (Sremska Mitrovica) savladala je SIND (Šabac) rezultatom 2:1.

Ekipa OKTAGON BET igrala je u sastavu: Stanko Macanović, Lazar Đurđević, Nenad Simić, Borislav Živković, Nenad Krstić, Tomislav trebovac, Stefan Cvijić, Srđan Ivković, Đurađ Dobrijević, Bane Uglješić, Uroš Sladojević.

Za Najboljeg golmana proglašen je Stanko Macanović iz Oktagon bet.

Najbolji strelac je Srđan Ivković iz Oktagon bet.

Najbolji igrač je Dobrijević Đurađ iz Oktagon bet.

Novčana nagrada za Prvo mesto u konkurenciji seniora je iznosila 300.000 hiljada dinara dok je za drugo mesto 50.000 dinara.

Tako je bilo i ovog puta. Utakmica dostojna pravog finala sa puno lepih i atraktivnih poteza i u napadu i u odbrani i jedne i druge ekipe.

Fer i korektna igra uz sjajno suđenje sudijskog para Ranisavić i Negovanović doprinela je jednoj fantastičnoj atmosferi u hali.

Ekipa Sinda sastavljena je od profesionalaca koji igraju mali fudbal i na ovom našem tradicionalnom turniru nekoliko godina su uzastopno osvajali  prvo mesto. Kako to obično biva, „lopta je okrugla“ što bi rekao narod i sve je neizvesno do poslednjeg zvižduka sudije.

Treće mesto na turniru osvojila je ekipa STUDIO CANA (Šid). Njima je pripala i novčana nagrada od 30.000 dinara.

U konkurenciji Mlađih veterana Prvo mesto je osvojila ekipa FK GRANIČAR (Kuzmin). Na finalnoj utakmici savladali su OKTAGON BET (Srem. Mitrovica) sa 3:2.

U ekipi Graničara igrali su: Nedimović Branislav, Jović Ivan, Stefanović Slaviša, Vranjković Voja, Kovačević Milan, Janković Dejan, Lazić Ivica, Obrovac Ivan, Đokić Miloš, Cvetičanin Branislav, Milan Milutinović i Mikić Dejan.

Najbolji golman je Mikić Dejan i Graničara.

Najbolji strelac je Milan Milutinović iz Graničara.

Najbolji igrač je Obrovac Ivan iz Graničara.

Novčana nagrada od 30.000 dinara, pehar i medalje za sve igrače.

U konkurenciji Starijih veterana Prvo mesto je osvojila ekipa RESPEKT (Sremska Mitrovica). Savladali su u finalu AMIKUS MARE (Srem. Mitrovica) rezultatom 3:1.

Za pobedničku ekipu igrali su Hegediš Zoltan, Konjević Dragan, Šeić Željko, Ilić Bata, Pupavac Bora, Vukićević Ognjen, Stojanović Milenko, Jovanić Dragan, Kuzminac Đorđe, Njegić Raša, Delić Miladin i Mojić Dragan,

Najbolji golman je Bando Vladimir iz Amikus Mare.

Najbolji strelac je Mojić Dragan iz Respekt.

Najbolji igrač je Jovanić Dragan iz Respekt.

Pored medalja i pehara dobili su i novčanu nagradu od 20.000 dinara.

U konkurenciji  Omladinaca najbolja ekipa je LA BOHEME  iz Sremske Mitrovica. Savladali su u finalu  ROLOPLAST MOŠIĆ (Sr. Mitrovica) sa 6:3.

Za La boheme igrali su: Miljan Delić, Ognjen Cicvarić, Dario Grgić, Vukašin Savić, Slobodan Tucaković, Nemanja Simić, Dejan Ivanović, Stefan Mađarovski, Gavrilo Novaković i Lazar Ćirić.

Najbolji golman je Darko Jašić iz Roloplast Mošić.

Najbolji strelac je Dario Grgić iz La boheme.

Najbolji igrač je Savić Vukašin iz La boheme.

Pored pehara i medalja osvojili su i novčanu nagradu od  40.000 dinara.

U konkurenciji Kadeta Prvo mesto je osvojila ekipa LA GIOIA (Sremska Mitrovica). Savladali su u finalnoj utakmici UNIVERZAL (Šid) rezultatom 4:1.

Ekipa je igrala u sastavu: Nemanja Uglješić, Borivoj Maksimović, Rajko Radovanović, Mića Jevtić, Mihajlo Trifunović, Luka Pejić, Jovan Jovičić, Lazar Trivunović, Đorđe Milenković, Adriano Đogani, Slavko Uglješić i Andrej Vuletić.

Za najboljeg golmana proglašen je Rajko Radovanović iz La Gioia.

Najbolji strelac je Đorđe Milenković iz La Gioia.

Najbolji igrač je Mihajlo Butraković iz Univerzala.

Pored pehara i medalja pobednička ekipa je osvojila i novčanu nagradu od 30.000 dinara.

U konkurenciji Pionira, Prvo mesto zauzela je ekipa SIRMIUM ŠPED (Sremska Mitrovica) koja je na finalnoj utakmici savladala vršnjake iz DADEX (Mačvanska Mitrovica) rezultatom 2:1.

Za pobedničku ekipu igrali su: Petrenj Stefan, Popović Petar, Ilčešin David, Babić Danijel, Vesković Dušan, Lazić Marko, Noković Nikola, Vranješević Ognjen, Kurjak Dejan i Stevanović Marko.

Za najboljeg golmana proglašen je Nemanja Uglješić iz Dadexa.

Najbolji strelac je Popović Petar iz Sirmium šped.

Najbolji igrač je Popović Petar iz Sirmium šped.

Njima su dodeljeni pehari i medalje.

Najava događaja

20apr10:0013:00Radionice za decu u Muzeju Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988