Fudbal

Budućnost ponovo bez bodova

SALAŠ NOĆAJSKI. Budućnost (SN) – Radnički (NP) 1:2 (1:1) Igralište Budućnosti gledalaca 180, sudija Kampić (Novi Sad). Strelci: Milošević u 18. za Budućnost, a Šavija u 33. i Labović u 79. minutu za Radnički. Žuti kartoni: Vlaisavljević (Budućnost), Grubješić, Šavija  (Radnički).

Ponadali su se navijači Budućnosti da je prošlonedeljnom pobedom protiv ekipe Podunavca prekinuta crna serija. Utakmica protiv Novopazovčana bila je prilika da se Budućnost odlepi sa poslednjeg mesta na tabeli. Igrači Budućnosti su napadali, imali veći broj šansi ali bodovi su otišli u Novu Pazovu. Budućnost je povela golom Miloševića ali ni to nije bilo dovoljno. Radnički je iskoristio svoje šanse, preko Šavije i Labovića postigao golove i zasluženo pobedio.

BUDUĆNOST: Čupić, Stanivuković, A, Janković, Radosavljević, Jeftić, Milošević, Đukić (Simeunović), Simovljević (Parmaković), Prijić (Dobo),  Vladisavljević (Čonjagić), M. Janković (Jošić).

RADNIČKI: Jovišić, Stranić, Brtka, Subotić, Milovčević (Knežević), Grubješić, Labović (Simić), Balešević, Šavija, Conevski (Čortanovački), Lazić (Stikić).

Sledeće nedelje u devetom kolu ekipa Budućnosti gostuje  Dunavu u Starim Banovcima.Biće to verovatno poslednja prilika da u derbiju začelja Vojvođanske lige Jug Budućnost pobegne sa dna tabele.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291