Fudbal

Bešenovci poraženi u Višnjićevu

Višnjićevo: Hajduk (V) – BSK 2:1 (2:0) Igralište Hajduka, sudija Tošić (Stara Pazova). Strelci: Mijanović u 3. i 35. (iz penala) za Hajduk, a Zeljković u 90. minutu (iz penala) za BSK. Žuti kartoni: S. Gavrilović (Hajduk), Radovanović, Skorupan, Tomić (BSK). Crveni karton: Stojaković (Hajduk).

U utakmici visokog tempa sa mnogo oštrine u igri oba tima domaći Hajduk iz Višnjićeva je ostvario zasluženu pobedu. Već na samom početku domaćini su poveli posle prekida iz slobodnog udarca sa velike udaljenosti. Domaćini su i posle postignutog gola nastavili sa ofanzivnom igrom u čemu su im se pridružili i gosti iz Bešenova. Niz lepih akcija na žalost nisu krunisane golovima. Oba naredna gola su postignuta iz jedanaesteraca.

U sledećem 30. kolu PFL Sremska Mitrovica (Sremske lige) BSK koji trenutno zauzima 14 mesto na tabeli je domaćin ekipi Borca iz Martinaca

HAJDUK: Mitrović, Stojaković, Kovačević, Bakajlić (Kuzmanovski), Mijanović (Grujičić), Jurošević, S. Gavrilović, Petrović (Zarić), Kljajić (Radovanović), Tomščić, Petaković. 

BSK: Sakan, T. Plemić, Mrvičin, Radovanović (Dragojević), Skorupan, Cvijetić, Lukić,  Bakić, Zeljković (Rankov), Tomić (Ž. Ćirić), Naglić.

Najava događaja

24junCelodnevni dogadjaj31julLeto na Savi

27junCelodnevni dogadjaj27avgMemoriši datum 27. Avgust - Vinski park '22

02julCelodnevni dogadjaj03Umetnički kutak Ambasade Švedske

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
117.0387117.3909117.7431