Fudbal

LSK sve bliži dnu tabele

Laćarak. Sremska liga, LSK – Železničar 2:3 (1:1) Igralište LSK-a, sudija Stojković (Dobrinci). Strelci: Trebovac u 12. i Milićević u 85. za LSK, Sokolović u 20, Krunić u 49. i Dimitrijević u 75. minutu za Železničar. Žuti kartoni: Šćurk, Gršić, M. Bosančić, Ribić, Lj. Bosančić, Milićević (LSK), Krunić, Vujasinović (Železničar).

Činilo se da će ovaj put u 23. kolu Sremske lige LSK zabeležiti pobedu protiv gostiju iz Inđije. Utakmica je za njih sjajno počela jer ih je već u 12. minutu Trebovac doveo u vođstvo. Nastavak meča je u potpunosti pripao Železničaru koji je dominirao terenom i preokrenuo na 3:1. Na samom kraju Milićević je iskoristio jednu dugu loptu koja se našla iza odbrane gostiju i smanjio rezultat ali to je bilo sve što je LSK uspeo.

Sledeće nedelje LSK koji devet kola ne zna za pobedu gostuje u Pećincima Donjem Sremu jednoj od najboljih ekipa lige.

LSK: Purić, Drini, Šćurk, Dronić, Lj. Bosančić, Gršić, M. Bosančić, Milićević, Trebovac, Ivin  (Dronić), Vukolić  (Dragišić), Ribić  (Topić).

ŽELEZNIČAR: Petković  (Blagojević), Lekić, Plećaš, Branković, Krunić, Plećaš, Ž. Mitrović, Trkulja, Vujasinović, Mandić, Sokolović, Dimitrijević (Kovačević).

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291