Ostalo, Sport

Pregršt medalja atletičarima Srema u Šapcu


ŠABAC. Dana 1.10.2023. godine održan je miting u organizaciji AŠK Tempo – Šabac, na kome je učestvovalo preko 800 takmičara iz zemlje i regiona. Atletičari Srema su ostvarili zapažene rezultate i osvojili 15 medalja.

Zlatne medalje su osvojile: Katarina Škorić, Sara Perić u skoku udalj, Iva Bežanović u skoku uvis, Maša Pavlović u trci na 200m, ona je ujedno osvojila i srebro u trci na 60m.

Srebrne medalje su osvojile: Sara Milovanović u skoku udalj, Kalina Nikolić u trci na 60m, Jovana Harambašić u trci na 200m, Stefan Stanojević u trci na 60m, Danilo Bojić u bacanju vorteksa koji je ujedno bio i bronzani u skoku udalj.

Bronzane medalje su osvojili: Milica Brinjak u bacanju vorteksa, Miljana Pavlović u trci na 200m, Miona Maksimović u trci na 300m kao i Jana Pavlović koja je uprkos padu na startu odlicnim trcanjem došla do bronze na 200m.

Na istom takmičenju učestvovali su još i Vera Pajić, Ognjen Sladojević, Dejana Jančić, Aleksej Janković, Vidović Milana, Vidović Lana, Rina Naglić, Dejan Radovanović, Vuk Jusić, Mia Erak, Marija i Isidora Maksimović, Damjan Bojić, Vanja Kečić, Tea Stanojević, Danilo Topić, Aleksandra Bijelonić, Milica Stanojević, Dušan i Luka Arbanovski, Andrijana i Vujadin Alilović, Anja Marčok i Bora Bežanović.

Ovo je jedna od poslednjih trka na stazi za ovu godinu koja je bila uspešna za atletičare, kreće sezona kroseva na kojima se očekuju zapaženi rezultati kao i na stazi.

Najava događaja

04maj10:0017:00Uskršnje fotografisanje i bazar

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7604117.1117117.4630