Kultura

Održan Muzičko-scenski program „A, da budem umetnik?”

Sremska Mitrovica – Muzičko-scenski prikaz jednog talenta „A, da budem umetnik?”, održan je u Baroknoj sali Muzeja Srema. Program je organizovao Centar za kulturu „Sirmijumart”, a prisustvovao je velik broj publike.

April, čiji početak obeležava Dan šale, dobar je povod i da se nastavi u vedrom raspoloženju. Da bi i njegov završetak bio vedar, kroz Muzičko-scenski prikaz jednog talenta „A, da budem umetnik?”, potrudilo se devetoro entuzijasta i Centar za kulturu „Sirmijumart”.

Glavni junak je multitalentovan, odnosno nadaren za pevanje, sviranje, glumu, recitovanje, plesanje i sve što je potrebno za javnu scenu, mora da se odluči kojim će putem dalje ići. Nesiguran da sam uvidi šta je kod njega od pomenutog najizraženije i da izdvoji samo jedan od talenata koji bi dalje razvijao, nastojeći da ne pogreši, odlučuje se da savet i pomoć potraži od prijatelja. Svaki mu prijatelj, spremno i na svoj način, osvetljava put do konačne odluke, što nije nimalo lako. To je praćeno i čudnim okolnostima, savetima, nedoumicama, sputavanjem, podržavanjem, ali i pesmom, muzikom, humorom…

U programu su učestvovali: Ljiljana Janković, Srđan Dinčić, Olena Rimac, Tamara Pajkanović, Maja Ognjanović, Ivana Marketanović, Nenad Pajić, Aleksandar Krstajić i Dražen Marek.

Najava događaja

04decCelodnevni dogadjaj06Projekcije francuskih filmova

07dec18:0018:30Izložba Radojevići iz Fruškogorske 13

08dec21:0022:30Električni Orgazam u Domu omladine

22dec18:0019:0035. Međunarodni „Domis enterijeri” turnir u malom fudbalu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8162117.1677117.5192