Izbori

Evropska Mitrovica za izgradnju pokrivene gradske pijace

SREMSKA MITROVICA – Evropska Mitrovica je danas predstavila program uređenja gradske pijace. „Verujemo da se prostor gradske pijace može urediti kao zatvoren pijačni objekat. Mitrovica spade među gradove koji nisu uredili svoj pijačni  prostor. Mada je njena izgradnja više puta najavljivana, to do sada nije urađeno, iako nema objektivnih prepreka, a da se ovaj program u kratkom roku ne realizuje.”

„Zalagaćemo se za podizanje natkrivene gradske pijace” – istakli su predstavnici liste Evropska Mitrovica tokom posete centralnoj pijaci – „Mitrovica je zaslužila  i trebalo bi da ima uređen jedan takav prostor. Na taj način podigli bismo kvalitet usluge i stvorili bolje uslove kako prodavcima tako i kupcima.”

Zalažemo se za obnovu plana koji je predviđaooptimalan broj tezgi koji bi zadovoljio potrebe Grada odnosno 200 tezgi u zelenom delu pijace, 50 tezgi u robnom delu i 4 kaveza za sadni material koje bi se većinom nalazile u pokrivenom delu pijace.

Centralna gradska pijaca se trenutno nalazi na površini od 2770 metara kvadratnih, sa brojnim tezgama na zelenom i robnom delu.

Najava događaja

Current Month

15avg(avg 15)21:0017(avg 17)21:00Festival Art Front 2 na mitrovačkom Hipodromu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7045117.0557117.4069